ЖИТТЯ

На Дніпропетровщині 36-річному чоловіку відірвало кисть руки вибухівкою

22 квітня, о 0:29 до Дніпровської ЦОД надійшов виклик від чоловіка із Кам’янського. Він повідомив про вибух у в квартирі з травмою верхньої кінцівки. На виклик терміново прибула бригада “екстренки”.

Про це повідомляє інформатор посилаючись на повідомлення директора Дніпропетровського обласного центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф Радія Шевченко.

Виявилось, що у чоловіка 36 років в стані сильного алкогольного сп’яніння в руці вибухнув вибухонебезпечний предмет і відірвало кисть. Походження цього пристрою невідоме. Лікарі одразу почали надання екстреної медичної допомоги: зупинка масивної кровотечі накладенням турнікету, внутрішньовенний доступ, знеболення, інфузійна терапія і асептична обробка раньової поверхні.

З діагнозом: травматична ампутація лівої кисті, геморагичний шок ІІ ступеню, алкогольне сп‘яніння, чоловіка доставили до Кам‘янської ЛШМД і далі транспортували до спеціалізованої 16 -ї лікарні Дніпра.

Раніше ми повідомили про те, що на Дніпропетровщині затримали 58-річного чоловіка, який погрожував підірвати гранату. У Марганці 52-річний чоловік позичив у знайомого телефон та втік.

Анна Томілова

© 2007-2022 Інформатор - Національне інтернет-видання.
При повному або частковому використанні матеріалів сайту посилання
на сайт інтернет-видання nikopol.informator.ua як джерело інформації є обов'язковим.

Нагору

Информатор в твоем телефоне!

Все новости Никополя в одном Telegram-канале. Подпишись прямо сейчас, чтобы не пропустить что-то важное!

Подписаться сейчас