ЖИТТЯ

Президент Зеленський поіменно відзначив рятувальників з Нікополя, які витягли людей з-під завалів

12 квітня армія рф вдарила по житлових будинках у Нікополі. Внаслідок чого, було травмовано четверо людей. З-під завалів їх дістали рятувальники.

Серед постраждалих – подружжя Сторчак: 80-річний чоловік та 77-річна жінка. За словами онуки, пенсіонерів доправили до лікарні імені Мечникова. Їм потрібні донори крові.

Стало відомо, що Володимир Зеленський відмітив відважних рятувальників з Нікополя. Він подякував їм за порятунок українців, передає пресслужба ДСНС України у Дніпропетровській області.

Президент поіменно відзначив рятувальників з Нікополя: майора Артема Шульдякова, лейтенанта Федора Заякіна, старшого сержанта Василя Музиченка, молодшого сержанта Віталія Булкіна.

Нагадаємо, правоохоронці опублікували відео з бодікамери перших хвилин після обстрілу Нікополя. Внаслідок обстрілу 12 квітня у Нікополі було пошкоджено 13 приватних житлових будинків, 2 господарчі споруди та легковий автомобіль. Від ДСНС було залучено 11 рятувальників.

Раніше ми повідомили про те, що над Дніпропетровщиною сили ППО знищили ворожий Shahed. В Червоногригорівській громаді обстрілом пошкоджені сонячні панелі, авто, будинки. Також прокуратура показала фото з місць “прильотів” у Нікополі 17 квітня.

Альона Антонова

© 2007-2022 Інформатор - Національне інтернет-видання.
При повному або частковому використанні матеріалів сайту посилання
на сайт інтернет-видання nikopol.informator.ua як джерело інформації є обов'язковим.

Нагору

Информатор в твоем телефоне!

Все новости Никополя в одном Telegram-канале. Подпишись прямо сейчас, чтобы не пропустить что-то важное!

Подписаться сейчас