ЖИТТЯ

Правоохоронці опублікували відео з бодікамери перших хвилин після обстрілу Нікополя

12 квітня, близько 12:00, армія рф зі ствольної артилерії поцілила по приватному сектору Нікополя. Внаслідок обстрілів поранення отримали четверо людей. 

Про це повідомляє Інформатор, посилаючись на повідомлення пресслужби головного управління Національної поліції у Дніпропетровській області.

Поліцейські Нікополя першими прибули на місця обстрілів та з’ясували, що внаслідок артилерійського обстрілу сильно пошкоджено один з приватних будинків, під завалами якого досі перебувають люди. Разом з рятувальниками вони витягнули зі зруйновного будинку подружжя пенсіонерів. Спершу дістали 77-річну бабусю, яка не могла самостійно пересуватися та перебувала в інвалідному візку. Жінку передали медикам.

Другий правоохоронець в цей час надавав домедичну допомогу пораненому 80-річному дідусю. Далі чоловіка перенесли до поліцейського автомобіля, відвезли до медзакладу та передали лікарям.

Загалом внаслідок обстрілів руйнувань зазнали 13 приватних житлових будинків, 2 господарчі споруди, пошкоджено легковий автомобіль, газогони та лінії електромереж.

Збір речових доказів на місцях продовжується слідчо-оперативними групами в рамках кримінального провадження, внесеного до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 438 (порушення законів та звичаїв війни) Кримінального кодексу України.

Армія рф зі ствольної артилерії поцілила по приватному сектору Нікополя

Армія рф зі ствольної артилерії поцілила по приватному сектору Нікополя

Поранення отримали четверо людей

Поранення отримали четверо людей

Руйнувань зазнали 13 приватних житлових будинків

Руйнувань зазнали 13 приватних житлових будинків

Раніше ми повідомили про те, що на Дніпропетровщині СБУ викрила антиукраїнських агітаторів, які виправдовували військову агресію рф. Також на Запорізькій АЕС біля машзали 4-го енергоблоку вибухнула російська міна.

Анна Томілова

© 2007-2022 Інформатор - Національне інтернет-видання.
При повному або частковому використанні матеріалів сайту посилання
на сайт інтернет-видання nikopol.informator.ua як джерело інформації є обов'язковим.

Нагору

Информатор в твоем телефоне!

Все новости Никополя в одном Telegram-канале. Подпишись прямо сейчас, чтобы не пропустить что-то важное!

Подписаться сейчас