ЖИТТЯ

Сонячне затемнення 20 квітня: який вплив матиме на людей

У 2023 році очікується всього два сонячних затемнення. Одне відбудеться  – 20 квітня, а друге – у жовтні. Очікується також два місячні затемнення

Сонячне затемнення 20 квітня 2023 року відбудеться о 06:17 за київським часом. Про це повідомляє Інформатор посилаючись на Інформатор Україна.

Найближче сонячне затемнення, 20 квітня, буде гібридним, оскільки Місяць не перекриє Сонце повністю й залишить світло навколо темного диска. Астрологи попереджають що усі неминуче відчують його вплив, попри те, що саме затемнення триватиме всього 76 секунд.

Прийдешнє затемнення – це своєрідна перевірка на міцність, силу характеру, вміння справлятися зі своїми слабкостями. Від багатьох затемнення Сонця у квітні 2023 року вимагатиме проявити силу та свій характер. У жодному разі не можна впадати у відчай, опускати руки, кидати розпочаті справи при виникненні складнощів і піддаватися депресії. Будьте готові відстоювати свої позиції. Виявіть стійкість і мужність, наводячи лад у справах. Тільки так ви зможете пережити цей період із мінімальними втратами.

Велика ймовірність змін у плані кар’єри. Але для цього також доведеться пройти випробування. Можуть розкритися старі помилки, щоб впоратися з їхніми наслідками доведеться завзято попрацювати та виявити винахідливість. Проте на тих, хто не опустить руки, після затемнення можуть чекати справжні подарунки долі.

Затемнення, особливо сонячні, дуже впливають на емоційний стан людей. Загострюються негативні риси. Люди стають конфліктними, жорстокими, агресивними, нетерпимими, неуважними. Багато хто відчуває страх і стан пригнічення.

Через це приблизно за тиждень до і тиждень після затемнення велика ймовірність сварок, помилок у роботі, катастроф. Намагайтеся тримати емоції на контролі, уважно стежте за своїми словами і продумуйте те, що хочете зробити.

Найчастіше затемнення відбиваються і стані здоров’я людей. Хворим на хронічні захворювання треба обов’язково носити з собою всі необхідні ліки, знизити навантаження, налагодити режим відпочинку та харчування, уважно стежити за здоров’ям. Діти та люди похилого віку можуть відчувати проблеми зі сном.

Раніше ми повідомили про те, що на Дніпропетровщині знайшли 100-літню вербу-велетня. Також, на Дніпропетровщині мандрівник зловив змію.

Анна Томілова

© 2007-2022 Інформатор - Національне інтернет-видання.
При повному або частковому використанні матеріалів сайту посилання
на сайт інтернет-видання nikopol.informator.ua як джерело інформації є обов'язковим.

Нагору

Информатор в твоем телефоне!

Все новости Никополя в одном Telegram-канале. Подпишись прямо сейчас, чтобы не пропустить что-то важное!

Подписаться сейчас