ЖИТТЯ

У Нікополі постраждалому через обстріл подружжю пенсіонерів потрібні донори крові

У Нікополі терміново потрібно здати кров для родини Сторчак. Пенсіонери постраждали від ворожого обстрілу. В їхній приватний будинок влучив снаряд.

Про це повідомляє Інформатор, посилаючись на повідомлення онучки Катерини Білоцерковець.

Вчора, 12 квітня, війська рф поцілили по Нікополю. Обстріл прийшовся на приватний сектор. Внаслідок цього поранення отримали четверо людей. Серед них – подружжя Сторчак: 80-річний чоловік та 77-річна жінка.

За словами онуки, постраждалі перебували у важкому стані в реанімаційному відділенні Нікополя. Наразі пенсіонерів доправили до лікарні імені Мечникова. Їм потрібні донори крові, пише онучка Катерина.

Група крові та резус фактор не важливі. Всім, хто має можливість здати кров для постраждалого подружжя, треба звернутися на станцію переливання крові у Нікополі за адресою: проспект Трубників, 56, корпус 2. Обов’язково вкажіть, для кого здаєте кров.

Телефон для довідок: (095) 034-22-68 або (056) 663-98-89.

Нагадаємо, внаслідок вчорашнього обстрілу пошкоджено 13 приватних житлових будинків, 2 господарчі споруди та легковий автомобіль. На місці події працювали 11 рятувальників.

Раніше ми повідомили про те, що прокуратура почала розслідування артилерійського обстрілу Нікополя. Ворог двічі за 11 квітня обстріляв Марганецьку громаду.

Анна Томілова

© 2007-2022 Інформатор - Національне інтернет-видання.
При повному або частковому використанні матеріалів сайту посилання
на сайт інтернет-видання nikopol.informator.ua як джерело інформації є обов'язковим.

Нагору

Информатор в твоем телефоне!

Все новости Никополя в одном Telegram-канале. Подпишись прямо сейчас, чтобы не пропустить что-то важное!

Подписаться сейчас