ЖИТТЯ

У Покрові медики “екстренки” за добу двічі виїжджали на виклики з приводу домашнього насильства

Медикам «екстренки» все частіше доводиться надавати допомогу пацієнтам, які постраждали від домашніх кривдників. У неділю, 9 квітня, бригади підстанції екстреної медичної допомоги Покрова виїжджали одразу на два таких виклики. Не обійшлося без спиртного.

Про це повідомляє Інформатор посилаючись на повідомлення завідувача ЕМД міста Покров Макіда Олега.

Опівночі бригада “екстренки” виїхала на місце події, яка мало не обернулася трагедією. Під час сімейної сварки 43-річний чоловік отримав ножове поранення грудної клітини, з лівого боку. Виклик медики обслуговували разом з працівниками поліції. Після надання невідкладної допомоги постраждалого доставили до приймального відділення Центральної міської лікарні

О пів на першу ночі надійшов другий виклик. На”103″ зателефонувала жінка і просила допомоги для своєї 47-річної доньки, яку побив чоловік. Прибувши, медики діагностували травму голови та запідозрили перелом гомілки. Постраждалій надали комплекс необхідної допомоги, від госпіталізації вона відмовилася.

Про випадки домашнього насильства, як передбачено інструкціями, медики склали рапорти. Вони передаються до відповідних служб, які оперативно реагують на такі випадки.

Раніше ми повідомили про те, що на Дніпропетровщині 14-річний хлопець порізав матір і вистрибнув з 6-го поверху, а 17-річний підліток впав з 9-метрової висоти. Також про те, що вітчим забив до смерті 4-річного малюка.

Анна Томілова

© 2007-2022 Інформатор - Національне інтернет-видання.
При повному або частковому використанні матеріалів сайту посилання
на сайт інтернет-видання nikopol.informator.ua як джерело інформації є обов'язковим.

Нагору

Информатор в твоем телефоне!

Все новости Никополя в одном Telegram-канале. Подпишись прямо сейчас, чтобы не пропустить что-то важное!

Подписаться сейчас