ЖИТТЯ

Військові розказали, чому у Нікополі було гучно та звідки вівся вогонь

Сьогодні, 13 квітня, об 14:00, мешканців Нікополя і району попередили про загрозу артобстрілу. Хвилин 10 потому пролунали вибухи. Кілька разів після цього знову було гучно. Військові поспішили заспокоїти людей, щоб стримати паніку і пояснили, що до чого. 

Про це розповіли військові у своєму Telegram-каналі “Непосредственно Gachi”, передає Інформатор.

Партизани пояснили ситуацію з недавнім обстрілом: виходи були з дамби між Кам’янкою і Знам’янкою. Так само виходи були з самої Кам’янки. То була ворожа провокація, щоб спровокувати удар по дамбі.

“Ворожа арта з Кам’янки підтримувала, обстрілюючи прибережну територію нашого берега. Не вміють чесно битися з нашими хлопцями, ховаються і провокують на злочини нашу сторону. Однак сюрпризи-то ніхто не скасовував, які вони отримують уже котрий тиждень”, – пишуть “Непосредственно Gachi”.

Наразі загроза ще триває. Треба й надалі перебувати в укриттях. Ворожа артилерія переміщається по береговій лінії Енергодара. Слідкуйте за повідомленнями на каналі та не ігноруйте тривогу.

Раніше ми повідомили про те, що правоохоронці опублікували відео з бодікамери перших хвилин після обстрілу Нікополя. А на Запорізькій АЕС біля машзали 4-го енергоблоку вибухнула російська міна.

Альона Антонова

© 2007-2022 Інформатор - Національне інтернет-видання.
При повному або частковому використанні матеріалів сайту посилання
на сайт інтернет-видання nikopol.informator.ua як джерело інформації є обов'язковим.

Нагору

Информатор в твоем телефоне!

Все новости Никополя в одном Telegram-канале. Подпишись прямо сейчас, чтобы не пропустить что-то важное!

Подписаться сейчас