Нікополь До сайту

Загарбники викрали чотирьох працівників Запорізької АЕС

Ввечері, 6 квітня, загарбники у масках вдерлися до одного із приміщень тимчасово окупованої Запорізької АЕС та забрали чотирьох працівників служби фізичного захисту станції. Атомників вивезли в невідомому напрямку, і наразі місце їхнього перебування залишається невідомим.

Про це повідомляє Інформатор посилаючись на повідомлення “Енергоатому”.

Реклама

Всі четверо вважалися лояльними до окупаційного керівництва ЗАЕС, адже підписали контракти з фейковою АО «Эксплуатирующая организация Запорожской АЭС». Серед затриманих, був і заступник «начальника» служби Марк Волков, котрий всіляко сприяв незаконній діяльності загарбників.

“Цікавим, щоправда, є інший факт: попри «офіційний» перехід на роботу до окупантів, їхні боси не можуть віднайти у затриманих паспорти рф: чи то не взяли поки, чи ретельно приховують. Можливо, таким чином вони прагнуть «пройти між крапельками», аби після деокупації не потрапити до списку колаборантів, і саме це не сподобалось рашистам.”, – йдеться у повідомленні.

Ситуація на ЗАЕС стає дедалі напруженішою. Перевірки та пошук «неблагонадійних» посилюються, і навіть співпраця з окупантами не рятує від підвалу чи допитів.

Реклама

Раніше ми повідомили про те, що загарбники мінують околиці Енергодару. Також про те, що загарбники створили на ЗАЕС псевдопрофспілкову організацію.

Анна Томілова

Реклама