ЖИТТЯ

Михайло Подоляк розкритикував візит Рафаеля Гроссі на Запорізьку АЕС

Другий з початку повномасштабного вторгнення рф візит гендиректора МАГАТЕ Рафаеля Гроссі не дав жодного результату. Питання зі створення безпечної зони навколо ЗАЕС досі не вирішено.

Про це повідомляє Інформатор посилаючись на повідомлення “Медіа Центру Енергодару”.

За пів року МАГАТЕ не просунулось у питанні створення безпечної зони навколо окупованої Запорізької АЕС. На практиці робота місії МАГАТЕ та візит гендиректора агентства Рафаеля Гроссі на захоплену росіянами Запорізьку АЕС не дають конкретних результатів. Це підкреслює якість цих міжнародних інституцій і суттєві впливи на них з боку росії.

«Це підкреслює якість цих міжнародних інституцій і впливи на ці інституції росії. Вони суттєві. На жаль, це тільки голослівні твердження, які не мають ніякого бажання бути реалізованими у якомусь конкретному логічному плані. Тобто приїхали, щось заявили, виконали свою місію.”Дивіться, ми зафіксували, що все без змін, щось стріляє. Тут є тяжке озброєння росії, під арештом перебувають представники українського персоналу, над ними знущаються”. Це всім подобається – МАГАТЕ саме для цього тут було, щоб зафіксувати недієздатність як таку. Безумовно, це сарказм. Це свідчить про ефективність і компетентність цих міжнародних інститутів. Ми починали з ООН, так само й МАГАТЕ», — заявив радник керівника Офісу президента.

Раніше ми повідомили про те, що у МАГАТЕ заявили про посилення військової активності навколо Запорізької АЕС. Загарбники привозять на ЗАЕС крадені автівки.

Анна Томілова

© 2007-2022 Інформатор - Національне інтернет-видання.
При повному або частковому використанні матеріалів сайту посилання
на сайт інтернет-видання nikopol.informator.ua як джерело інформації є обов'язковим.

Нагору

Информатор в твоем телефоне!

Все новости Никополя в одном Telegram-канале. Подпишись прямо сейчас, чтобы не пропустить что-то важное!

Подписаться сейчас