ЖИТТЯ

Як почувається кінологиня з Дніпропетровської області, яка підірвалась на розтяжці

У Дніпрі у лікарні імені Мечникова рятують життя кінологині з Павлограда та голову пошукового загону “Антарєс” Лариси Борисенко. 26 березня під час пошукових робіт у Харківській області вона підірвалася на розтяжці. У той день її у важкому стані доставили до лікарні. 

Про це повідомляє Інформатор із посиланням на Інформатор Дніпро та на Павлоградський пошуково-рятувальний кінологічний загін “Антарєс”.

Жінка втратила багато крові і знаходилась у комі. У її напарника В’ячеслава, який знаходився поряд із Ларисою, діагностували множинні осколки, поранення верхніх і нижніх кінцівок. Він знаходиться в травматології, стан середньої важкості.

Її дочка Марія повідомила, що її мама передає кожному слова подяки. Наразі кінологиня знаходиться у реанімації, їй важко розмовляти, набирати текст на телефоні та читати.

“Я дуже вдячна кожному за те, що в моєму світі так багато класних людей! Я дуже вдячна кожній людині за допомогу, за все що наразі робиться. За те, що коли прийшло горе, я зрозуміла що я не сама”, — сказала Лариса.

Також ви можете допомогти родині Лариси фінансово за реквізитами нижче:

  • “ПриватБанк”: 5168 7574 0334 3611 (Борисенко М.В.);
  • Банка Monobank.

Раніше ми повідомили про те, що на Дніпропетровщині через вибух газу у житловому будинку постраждала дитина. Також про те, що на Дніпропетровщині вщент згорів ВАЗ-2106.

Альона Антонова

© 2007-2022 Інформатор - Національне інтернет-видання.
При повному або частковому використанні матеріалів сайту посилання
на сайт інтернет-видання nikopol.informator.ua як джерело інформації є обов'язковим.

Нагору

Информатор в твоем телефоне!

Все новости Никополя в одном Telegram-канале. Подпишись прямо сейчас, чтобы не пропустить что-то важное!

Подписаться сейчас