ЖИТТЯ

На розтяжці підірвалась кінолог пошукового загону «Антарес» Лариса Борисенко

Відома кінологиня, керівниця пошуково-рятувального загону “Антарес” з Павлограда Лариса Борисенко підірвалася на розтяжці. Сталося це 26 березня, коли виконувала завдання з пошуку загиблих воїнів. Разом Ларисою в той день працював її колега В’ячеслав Майборода. Він теж отримав поранення.

Лариса у важкому стані, вона втратила багато крові. В жінки пробита стегнова артерія й уражений головний мозок. Руки, ноги, голова та спина сильно посічені. Їй провели екстрену операцію. Наразі жінка знаходиться у медичному закладі у Дніпрі. Про це повідомляє Інформатор Дніпро з посиланням на публікацію Марії Борисенко, доньки Лариси.

Стан В’ячеслава стабільний. В нього посічені руки, ноги, плече, спина та голова. Його транспортували до Павлограда, в шпиталь. На нього ще чекає операція. Собака Беша дивом не постраждала, має лише шоковий стан.

На розтяжці підірвалась кінолог пошукового загону «Антарес» Лариса Борисенко

На розтяжці підірвалась кінолог пошукового загону «Антарес» Лариса Борисенко

Марія просить: “Оплата медикаментів та лікарень, це дуже дорого…. А нам боротися дуже довго…Якщо є можливість, будь ласка, допоможіть. Всі довідки опублікуємо згодом”.

Якщо ви хочете допомогти фінансово, то, будь ласка, переведіть посильну суму на ці реквізити:

  • “ПриватБанк”: 5168 7574 0334 3611 (Борисенко М.В.);
  • Банка Monobank.

Раніше ми повідомили про те, що у Мечникова рятують життя 53-річного вчителя: обличчя розірвало від вибуху снаряда. У Нікополі через обстріл постраждав 51-річний чоловік. А також ми писали про те, що війська рф атакували Дніпропетровщину безпілотниками.

Альона Антонова

© 2007-2022 Інформатор - Національне інтернет-видання.
При повному або частковому використанні матеріалів сайту посилання
на сайт інтернет-видання nikopol.informator.ua як джерело інформації є обов'язковим.

Нагору

Информатор в твоем телефоне!

Все новости Никополя в одном Telegram-канале. Подпишись прямо сейчас, чтобы не пропустить что-то важное!

Подписаться сейчас