ЖИТТЯ

У МАГАТЕ показали кадри візиту делегації на Запорізьку АЕС

Вчора, 29 березня, голова МАГАТЕ Рафаель Гроссі вдруге з початку повномасштабної війни росії проти України відвідав окуповану Запорізьку АЕС. Під час візиту відбулась сьома ротація експертів МАГАТЕ від початку встановлення постійної моніторингової місії на ЗАЕС.

Про це повідомляє Інформатор посилаючись на повідомлення “Медіа Центру Енергодару”.

Гендиректор МАГАТЕ пробув на станції кілька годин. Міжнародне агентство оприлюднило у Twitter відео перетину лінії фронту та візиту Гроссі на ЗАЕС. Гроссі сказав, що протягом його сьомого візиту до України і після його другого візиту на ЗАЕС, він більш ніж переконаний, що захист станції є вкрай необхідним.

“Я мав можливість оцінити збитки, завдані цьому об’єкту після обстрілу 20 листопада, а також проблеми, які виникли після повторних відключень електроенергії. Захистити Запоріжжя – реально. Міжнародне агентство з атомної енергії і особисто я будемо продовжувати працювати”, – наголосив голова МАГАТЕ.

Раніше ми писали про те, що в Енергодар навідували служителі РПЦ з “гуманітарною місією”. У Запорізькій області загарбники змушують населення отримувати перепустки для переміщення територією.

Анна Томілова

© 2007-2022 Інформатор - Національне інтернет-видання.
При повному або частковому використанні матеріалів сайту посилання
на сайт інтернет-видання nikopol.informator.ua як джерело інформації є обов'язковим.

Нагору

Информатор в твоем телефоне!

Все новости Никополя в одном Telegram-канале. Подпишись прямо сейчас, чтобы не пропустить что-то важное!

Подписаться сейчас