ЖИТТЯ

Енергодар навідали служителі РПЦ з “гуманітарною місією”

Декілька днів тому в Енергодар приїжджав російський служитель московського патріархату — єпископ Волгодонський і Сальський Антоній. Загарбники приписують йому «гуманітарну місію» в тимчасово захопленому місті.

Про це повідомляє Інформатор посилаючись на повідомлення “Медіа Центру Енергодару”.

Як повідомляють пропагандистські медіаресурси, російський піп побував на Запорізькій АЕС, де благословив на подальші злочини окупаційне керівництво станції та військовослужбовців росгвардії. Проте основна «гуманітарна місія» служителя РПЦ полягала у супроводженні енергодарських школярів на «екскурсії» до міста Волгодонська Ростовської області рф під проповіді про «духовні скрепи руського міра».

Окупанти зазначають, що Антоній супроводжував у цій поїздці понад 30 енергодарських учнів 9-11 класів. Дітей буцімто з профорієнтаційною метою запросило керівництво тамтешнього філіалу російського дослідницького ядерного університету та Ростовської АЕС. Окрім об’єктів, пов’язаних з російською атомною енергетикою, школярів з Енергодара повезли на «екскурсії» до місцевого козачого куреня та храму московського партріархату.

Раніше ми писали про те, що візит Рафаеля Гросі на окуповану ЗАЕС тривав всього декілька годин. У Запорізькій області загарбники змушують населення отримувати перепустки для переміщення територією.

Анна Томілова

© 2007-2022 Інформатор - Національне інтернет-видання.
При повному або частковому використанні матеріалів сайту посилання
на сайт інтернет-видання nikopol.informator.ua як джерело інформації є обов'язковим.

Нагору

Информатор в твоем телефоне!

Все новости Никополя в одном Telegram-канале. Подпишись прямо сейчас, чтобы не пропустить что-то важное!

Подписаться сейчас