ГРОШІ

У Запорізькій області загарбники змушують населення отримувати перепустки для переміщення територією

У Запорізькій області загарбники змушують населення отримувати спецперепустки для переміщень окупованими територіями. Але перед тим, місцевим потрібно успішно пройти фільтрацію.

Про це повідомляє Генеральний штаб ЗСУ у ранковому зведенні за 26 березня, передає Інформатор із посиланням на “Медіа Центр Енергодару”.

Так, у Бердянську російська окупаційна так звана “адміністрація” видала розпорядження місцевим жителям до 1 квітня отримати в міській комендатурі перепустки. Ці “документи” потрібні для переміщення по тимчасово окупованих росіянами територіях області, але за умови успішного проходження фільтрації.

Перепустки окупанти видаватимуть окремо на людей та на транспортні засоби.

Зазначимо, що отримання таких перепусток, згідно з опублікованими повідомленнями в окупаційних телеграм-каналах, рашисти впроваджують й в інших тимчасово захоплених населених пунктах регіону.

Загалом, за даними Генштабу, на Запорізькому напрямку армія рф продовжує вести оборонні дії. Ворог здійснює обстріли населених пунктів Ольгівське, Малинівка, Новоданилівка, Оріхів, Новоандріївка і Степове тощо.

Раніше ми повідомили про  те, що школярів з Енергодара возять на «екскурсії» до Ростовської АЕС. В Енергодарі загарбники не припиняють так звану «фільтрацію» містян.

Альона Антонова

© 2007-2022 Інформатор - Національне інтернет-видання.
При повному або частковому використанні матеріалів сайту посилання
на сайт інтернет-видання nikopol.informator.ua як джерело інформації є обов'язковим.

Нагору

Информатор в твоем телефоне!

Все новости Никополя в одном Telegram-канале. Подпишись прямо сейчас, чтобы не пропустить что-то важное!

Подписаться сейчас