ЖИТТЯ

У Дніпропетровській області “Пункти незламності” змінюють графік роботи

“Пункти незламності” відкрили восени, аби допомогти людям під час тривалих відключень світла через ворожі удари. Щоб за будь-яких обставин були місця, де є електрика, тепло, вода. Де можна зігрітися, підзарядити гаджети та випити чаю. 

Про це повідомляє Інформатор посилаючись на повідомлення пресслужби Дніпропетровської ОДА.

На Дніпропетровщині у Пунктів незламності – нові графіки роботи, адже нині потреба в них не така гостра. Над зусиллями фахівців вдалося стабілізувати енергосистему. А зимові морози відступили.

“Нині в районних військових адміністраціях, старостатах та міськрадах “Пункти незламності” відкриті в робочі години цих установ. Осередки Нікопольської  міської громади, яка під постійними обстрілами, працюють цілодобово», – пояснив перший заступник очільника області.

Решта Пунктів готові до відкриття, щойно з’явиться така потреба. Загалом на Дніпропетровщині – понад 400 Пунктів незламності.

Раніше ми повідомили про те, що за тиждень енергетики Дніпропетровщини повернули світло у 1,2 тисячі домівок. Також громада Нікополя передала військовим будматеріали та зарядну станцію.

Анна Томілова

© 2007-2022 Інформатор - Національне інтернет-видання.
При повному або частковому використанні матеріалів сайту посилання
на сайт інтернет-видання nikopol.informator.ua як джерело інформації є обов'язковим.

Нагору

Информатор в твоем телефоне!

Все новости Никополя в одном Telegram-канале. Подпишись прямо сейчас, чтобы не пропустить что-то важное!

Подписаться сейчас