ЖИТТЯ

Школярів з Енергодара возять на «екскурсії» до Ростовської АЕС

25 березня Генштаб розповів про те, що окупанти з Енергодару, міста-супутника Запорізької АЕС, возять школярів на екскурсії до Ростовської АЕС. Невідомо, у чому росіяни хочуть переконати школярів, вже знають, як має виглядати дійсно професійна електростанція.

Про це повідомляє Інформатор посилаючись на повідомлення Інформатор Україна. Водночас, росіяни влаштовують обстріли та авіаудари по цивільній інфраструктурі населених пунктів біля лінії фронту.

В Енергодарі старшокласникам влаштовують дивні «екскурсії». При тому, що діти й так живуть неподалік від найбільшої АЕС в Європі, Запорізької, їх чомусь вирішили звозити до Волгодонська, на Ростовську АЕС. Можливо, таким чином вони намагаються створити ілюзію того, що в росії теж «процвітають» технології АЕС.

Генштаб також зазначає, що українські воїни також не залишають ворожі напади без відповіді. За добу наша авіація здійснила 17 ударів по районах зосередження рашистів. Також нашим захисникам вдалося приземлити ворожий гелікоптер Мі-24 та 6 безпілотників різних типів.

Водночас, підрозділи ракетних військ та артилерії знищили 2 пункти управління та 4 райони зосередження ворожих сил. Також перетворено на металобрухт два зенітно-ракетних комплекси ворога, склад боєприпасів, знищено артилерійський підрозділ та 2 станції радіоелектронної боротьби.

Раніше ми повідомила про те, що в Енергодарі загарбники не припиняють так звану «фільтрацію» містян. Також про те, що в школах Енергодару загарбники відкривають відділення російського «Руху перших».

Анна Томілова

© 2007-2022 Інформатор - Національне інтернет-видання.
При повному або частковому використанні матеріалів сайту посилання
на сайт інтернет-видання nikopol.informator.ua як джерело інформації є обов'язковим.

Нагору

Информатор в твоем телефоне!

Все новости Никополя в одном Telegram-канале. Подпишись прямо сейчас, чтобы не пропустить что-то важное!

Подписаться сейчас