ЖИТТЯ

У Нікополі та районі почали приймати заявки на виплату допомоги сім’ям загиблих через війну

Розпочав роботу механізму виплат матеріальної допомоги сім’ям загиблих через війну. Вона становить 300 тисяч гривень. Загалом на допомогу в бюджеті області передбачено 70 мільйонів гривень.

Про це повідомляє у Telegram-каналі голова Нікопольської районної військової адміністрації Євген Євтушенко, передає Інформатор.

Жителі  прибережних громад Нікопольського району дев’ятий місяць потерпають від ворожих обстрілів з боку окупованого Енергодару. Руйнується житло, пошкоджується майно. Вже близько 200 осіб поранено, страждають діти та літні люди. Але найжахливіше те, що війна вже забрала життя 43 громадян

З огляду на це, Дніпропетровською обласною державною адміністрацією спільно з обласною радою, розпочато прийом заявок на виплату матеріальної допомоги сім’ям загиблих через війну, яка становить 300 тисяч гривень. Для цього в бюджеті передбачено 70 мільйонів гривень.

Хто та як може отримати допомогу, розповіли у сюжеті. Звертайтеся з відповідними документами до ЦНАПу або до сільради.

Раніше ми повідомили про те, що у Нікополі почали роздавати продуктові набори за березень. За лютий у місті продуктові набори отримали майже 44000 осіб. Через війну на Дніпропетровщині продукти харчування в середньому подорожчали на чверть. У 72 крамницях нашої області зафіксували завищені ціни на соціально значущі товари.

Альона Антонова

© 2007-2022 Інформатор - Національне інтернет-видання.
При повному або частковому використанні матеріалів сайту посилання
на сайт інтернет-видання nikopol.informator.ua як джерело інформації є обов'язковим.

Нагору

Информатор в твоем телефоне!

Все новости Никополя в одном Telegram-канале. Подпишись прямо сейчас, чтобы не пропустить что-то важное!

Подписаться сейчас