ВЛАДА

У Нікополі почнуть роздавати продуктові набори за березень

З 20 березня 2023 року, у Нікополі, знову почнуть роздавати гуманітарну допомогу за поточний місяць. Задля цього у місті створили спеціальні пунктів видачі. Допомогу надала Всесвітня продовольча програма ООН World Food Programe. 

Про це повідомляє пресслужба Нікольської міськради, передає Інформатор.

Зверніть увагу на те, що сталися зміни в роботі пунктів видачі допомоги:

  • для зручності мешканців додатково відкрито 3 нових пункти у школах №№ 9, 19,23;
  • окрім будніх днів, пункти відтепер працюватимуть й у вихідний – суботу. Час роботи: з 8:00 до 15:00.

Містян просять не створювати черг. Допомога надається один раз на місяць (особам 18+). Вашу допомогу за вас ніхто інший не отримає.

Для отримання продуктових наборів необхідно мати в наявності оригінали документів: паспорт громадянина України та реєстраційний номер облікової картки платника податків (ідентифікаційний код).

За осіб, які не в змозі особисто отримати гуманітарну допомогу її можуть отримати їх представники. Але лише за наявності документів, які підтверджують особу та документів того, на кого отримується гуманітарна допомога.

Продуктові набори від Всесвітньої продовольчої програми ООН World Food Programe в рамках співпраці Нікопольської міської ради з волонтерською платформою “СпівДія” та за сприяння Нікопольської РВА.

Нагадаємо, за лютий у Нікополі продуктові набори отримали майже 44000 осіб. Через війну на Дніпропетровщині продукти харчування в середньому подорожчали на чверть. У 72 крамницях Дніпропетровщини зафіксували завищені ціни на соціально значущі товари.

Альона Антонова

© 2007-2022 Інформатор - Національне інтернет-видання.
При повному або частковому використанні матеріалів сайту посилання
на сайт інтернет-видання nikopol.informator.ua як джерело інформації є обов'язковим.

Нагору

Информатор в твоем телефоне!

Все новости Никополя в одном Telegram-канале. Подпишись прямо сейчас, чтобы не пропустить что-то важное!

Подписаться сейчас