ЖИТТЯ

Діти б’ють батьків: у Нікопольському районі за тиждень “швидка” двічі виїжджала на виклики про домашнє насильство

За останній тиждень у Нікопольському районі “швидка” двічі виїздили на виклики з приводу домашнього насильства. Вони були через побиття батьків їхніми дітьми.

Про це повідомляє Інформатор посилаючись на повідомлення Радія Шевченко.

В одному випадку 44-річний син побив свою 73-річну маму. У неї діагностовано черепно-мозкову травму, струс головного мозку, травматичне ушкодження плеча, передпліччя та множинні забої тулуба. В другому випадку 50-річна донька нанесла важкі травми своїй 77-річній матері, спричинивши їй закритий перелом обох кісток лівої гомілки та множинні садна обличчя. Жінкам була надана допомога на місцях подій та доставлено в лікарню для подальшого лікування.

Про один зі смертельних випадків розповів працівник швидкої: ” Виїхали на виклик до жінки 75 років із причиною виклику – втрата свідомості. Зустріла нас жінка середнього віку і розповіла, що вона поконфліктувала із своєю матір’ю, пішла з дому, а коли повернулася, побачила, що мати спить, попробувала її розбудити і не змогла, викликала ЕМД. Ми оглянули жінку, констатували біологічну смерть, сказали про це її доньці. Такого розпачу нам не доводилося ніколи раніше бачити. Жінка впала на коліна, почала благати нас оживити її маму, хоч на декілька хвилин, щоб вона могла попросити пробачення у неї за свою нестриманість. Постійно повторювала: «Я не зможу з цим жити…». Хочеться запитати у тих людей, які дозволяють собі підняти руку на найріднішу людину: «Як можна з таким надалі жити?»

Працівники «екстренки» звертаються до всіх з проханням шанувати своїх рідних, вирішувати конфлікти мирним шляхом, ні в якому разі не причиняйте їм ніяких ран, ні душевних, ні тілесних. В наш час і так дуже багато болю і сліз.

Раніше ми повідомили про те, що у Марганці через обстріл загинула працівниця ліцею. А також про те, що 5 бригад “швидкої” рятували життя під час обстрілу Марганцю.

Анна Томілова

© 2007-2022 Інформатор - Національне інтернет-видання.
При повному або частковому використанні матеріалів сайту посилання
на сайт інтернет-видання nikopol.informator.ua як джерело інформації є обов'язковим.

Нагору

Информатор в твоем телефоне!

Все новости Никополя в одном Telegram-канале. Подпишись прямо сейчас, чтобы не пропустить что-то важное!

Подписаться сейчас