ЖИТТЯ

В Енергодарі складна ситуація з окупаційною владою: гуляйтери зникають у невідомому напрямку

В Енергодарі кожні два-три місяці у невідомому напрямку зникають гауляйтери, а працівників окупаційних органів влади набирають просто з вулиці. В тимчасово зайнятому росіянами Енергодарі — нестабільна ситуація з владою.

Про це повідомляє Інформатор посилаючись на повідомлення “Медіа Центру Енергодару”.

В Енергодарі гуляйтери душе швидко змінюються. Їх було вже пятеро. На посаді вони тримаються декілька місяців та куди зникають невідомо. При цьому, майже ніхто з адміністрації Енергодарської міської ради не пішов на співпрацю з окупантами.

«Більшість працівників міської ради виїхали на підконтрольну Україні територію та продовжують працювати дистанційно для того, щоб забезпечувати всі необхідні процеси, що стосуються і гуманітарної складової, і соціально незахищених верств, тимчасово переміщених осіб вже на підконтрольній території. Також освіта дистанційно працює. Тобто процесів багато», — підкреслив Дмитро Орлов.

Ті хто пішли на співпрацю з ворогом та опинилися в окупаційній владі, не є фахівцями в цій галузі. Через дефіцит кадрів загарбники змушені набирати «спеціалістів» за оголошеннями, просто людей з вулиці. Один з найяскравіших прикладів — коли електрослюсаря без відповідної освіти і досвіду окупанти призначили директором школи.

Раніше ми повідомили про те, що у Запорізькій області загарбники погрожують відібрати дітей, змушуючи взяти російський паспорт. А також про те, що дітей з Енергодару почали вивозити до Москви.

Анна Томілова

© 2007-2022 Інформатор - Національне інтернет-видання.
При повному або частковому використанні матеріалів сайту посилання
на сайт інтернет-видання nikopol.informator.ua як джерело інформації є обов'язковим.

Нагору

Информатор в твоем телефоне!

Все новости Никополя в одном Telegram-канале. Подпишись прямо сейчас, чтобы не пропустить что-то важное!

Подписаться сейчас