ЖИТТЯ

“До завтра, а завтра немає”: у Марганці через обстріл загинула працівниця ліцею

Ворог обстріляв Марганець 15 березня, близько 16:00 з РСЗВ. Гатив по житлових квартах та будинках місцевих. Снаряди вбили двох жінок, 62 та 57 років. 

Стало відомо ім’я однієї з загиблих. Вона працювала у Марганецькому ліцеї N 11 секретарем. Про це повідомила Марина Петровська у Facebook.

Жінка пише про велику втрату для всього колективу. Про людину, без якої вона не уявляє свої робочі будні:

“Сьогодні загинула наша Ольга Валеріївна… В мене немає ніяких слів. Відповідальна, толерантна, професійна , людяна…. Ще багато слів можна сказати про неї. Марганецький ліцей N11 втратив професіонала своєї справи. Будь які питання ми могли вирішити разом. По завершенні робочого дня ,вона мені сказала просто ” До завтра”. А завтра немає…. Не уявляю свій робочий день без неї”.

Інформатор висловлює щирі співчуття рідним та близьким загиблої…

Нагадаємо, у Марганці ворожі снаряд пошкодили 14 багатоповерхових та 9 приватних будинків у Марганці.  Окрім 2 загиблих ще п’ятеро людей були поранені. Поліція показала наслідки трагічного обстрілу міста.

Раніше ми повідомили про те, що 5 бригад “швидкої” рятували життя під час обстрілу Марганцю. У Дніпрі під час прогулянки чоловік знайшов бойову частину крилатої ракети Х-101.

Альона Антонова

© 2007-2022 Інформатор - Національне інтернет-видання.
При повному або частковому використанні матеріалів сайту посилання
на сайт інтернет-видання nikopol.informator.ua як джерело інформації є обов'язковим.

Нагору

Информатор в твоем телефоне!

Все новости Никополя в одном Telegram-канале. Подпишись прямо сейчас, чтобы не пропустить что-то важное!

Подписаться сейчас