ЖИТТЯ

Допомога під градом снарядів: 5 бригад “швидкої” рятували життя під час обстрілу Марганцю

15 березня після обіду окупанти з лівого берега Каховського водосховища почали обстрілювати Марганець. Деякі люди, які займалися своїми справами та не встигли сховатися в укриття, потрапили під град снарядів та осколків. Постраждало семеро чоловік.

Про це повідомляє Інформатор посилаючись на повідомлення Радія Шевченко.

Після обстрілів до “швидкої” почали надходити виклики, на які негайно виїхали 5 бригад ЕМД з Марганця та Червоногригорівки. Двох потерпілих жінок 57 та 62 років врятувати не вдалося. 4-х постраждалих – трьох жінок – 38, 67 та 84 років і одного 66-літнього чоловіка госпіталізовано з різними пораненнями в Марганецьку міську лікарню.

З пораненими працювали бригади з Марганця. Бригаді з Червоногригорівки, яка прибула на виклик трохи пізніше довелося попрацювати з потерпілою 83-літньою жінкою, яка, не потрапила безпосередньо під обстріл. Жінка постраждала дуже важко – у неї на очах загинула 62-літня донька і важко травмувало 66-річного зятя – у нього ампутувало осколком праву кисть та поранило стегно.

“Хочеться відмітити, що вся зміна Марганецької підстанції ЕМД працювала на порятунок постраждалих марганчан на одному диханні, на одному пориві, без нарікань, не дивлячись на загрозу артобстрілу, негайно виїхали на виклики, швидко та якісно надали допомогу пораненим та доставили їх в стаціонар для подальшого лікування, за що всім велика вдячність та повага”, – йдеться у повідомленні.

Раніше ми повідомили про те, що у Дніпрі під час прогулянки чоловік знайшов бойову частину крилатої ракети Х-101. Також про те, що Мечникова лікарі врятували молодого Захисника.

Анна Томілова

© 2007-2022 Інформатор - Національне інтернет-видання.
При повному або частковому використанні матеріалів сайту посилання
на сайт інтернет-видання nikopol.informator.ua як джерело інформації є обов'язковим.

Нагору

Информатор в твоем телефоне!

Все новости Никополя в одном Telegram-канале. Подпишись прямо сейчас, чтобы не пропустить что-то важное!

Подписаться сейчас