ЖИТТЯ

Художниця з Енергодару створює ілюстрації про рідне місто

Художниця-ілюстраторка Анна Григор’єва народилась і виросла в Енергодарі. З дитинства вона захоплювалася малюванням, тому закінчила Енергодарську художню школу. 

Про це повідомляє Інформатор посилаючись на повідомлення “Медіа Центру Енергодару”.

Другу вищу освіту Анна здобула в Харківському національному педагогічному університеті імені Г.С. Сковороди за спеціальністю «Образотворче мистецтво» (кваліфікація: «Вчитель образотворчого мистецтва, художньої праці та креслення»).

«Пам‘ятаю, як в дитинстві мріяла стати дорослою, отримати освіту і повернутись в Енергодар, працювати викладачем у художній школі», — згадує Анна Григор’єва.

Але шлях до роботи мрії у художниці був дуже довгим та складним. З початком повномаштабної війни вона втратила роботу у Харкові та усвідомила, що більше не може відкладати «на потім» мрію бути ілюстраторкою. Зараз єдиною мрією Анни Григор’євої, як і у всіх українців, є перемога. Художниця впевнена, що зовсім скоро матиме змогу малювати улюблені місця Енергодара не з фото, а з натури.

Раніше ми повідомили про те, що СБУ блокувала доступ російських спецслужб до проєктної документації Запорізької АЕС. А також про те, що на Запорізькій АЕС відбулась ротація інспекторів МАГАТЕ.

Анна Томілова

© 2007-2022 Інформатор - Національне інтернет-видання.
При повному або частковому використанні матеріалів сайту посилання
на сайт інтернет-видання nikopol.informator.ua як джерело інформації є обов'язковим.

Нагору

Информатор в твоем телефоне!

Все новости Никополя в одном Telegram-канале. Подпишись прямо сейчас, чтобы не пропустить что-то важное!

Подписаться сейчас