ЖИТТЯ

На Дніпропетровщині чоловік не одноразово ґвалтував 11-річну дівчинку та розбещував її молодшу сестру

В одному з сіл Дніпровського району чоловік протягом двох років систематично ґвалтував 11-річну дівчинку, та вчиняв розпусні дії що до 9 річної сестри. Зловмисник проживав по сусідству. 

Про це повідомляє Інформатор посилаючись на повідомлення Дніпропетровської обласної прокуратури.

За даними слідства, упродовж двох років мешканець одного із сіл Дніпровського району, проживаючи по сусідству з потерпілими, запрошував двох сестер до себе додому під різними приводами. Залишаючись у квартирі наодинці, він систематично вчиняв розпусні дії стосовно дівчаток та неодноразово ґвалтував старшу з сестер. На момент вчинення злочину потерпілим було 11 та 9 років.

Наразі обвинувачений перебуває під вартою, йому загрожує 15 років або довічне позбавлення волі. За процесуального керівництва Правобережної окружної прокуратури м. Дніпра до суду скеровано обвинувальний акт стосовно громадянина за фактом зґвалтування та вчинення розпусних дій щодо малолітніх дітей (ч. 6 ст. 152, ч. 2 ст. 156 КК України).

Раніше ми повідомили про те, що на Дніпропетровщині 40-річний чоловік вбив односельчанина. Також на Дніпропетровщині 58-річний чоловік ледь не вбив 25-річного племінника.

Анна Томілова

© 2007-2022 Інформатор - Національне інтернет-видання.
При повному або частковому використанні матеріалів сайту посилання
на сайт інтернет-видання nikopol.informator.ua як джерело інформації є обов'язковим.

Нагору

Информатор в твоем телефоне!

Все новости Никополя в одном Telegram-канале. Подпишись прямо сейчас, чтобы не пропустить что-то важное!

Подписаться сейчас