ЖИТТЯ

“Хочу захистити рідне місто від ворога” – як поліцейський з Марганцю вступив до “Люті”

27-річний патрульний Владислав Рижук пройшов співбесіду та був призначений на посаду поліцейського до новоствореної бригади Гвардії Наступу. Поліцейський розповів про те, що його мотивувало стати частиною штурмової бригади.

Про це повідомляє пресслужба районного управління поліції Нікополя, передає Інформатор.

Владислав Рижук  вступив до «Люті» щоб захистити рідне місто Марганець від окупантів, яке вже більше семи місяців перебуває під постійним терором.

Під час роботи в патрульній поліції правоохоронцю не раз доводилося працювати на місцях ворожих обстрілів, розбирати завали, доставляти поранених людей до лікарні.

Життєрадісний хлопець з надією на перемогу

Життєрадісний хлопець з надією на перемогу

Хлопець розповів, що в його дім були прильоти ворожих снарядів. Могла постраждати його мати та 19- річний брат, але на щастя, обійшлося без жертв. Аби захистити своїх рідних, він скоріше хоче вигнати ворога з рідної землі.

Владислав наголосив, що всім хлопцям та дівчатам, які також мають бажання якнайшвидше перемогти у війні та звільнити Україну від окупанта, потрібно вступати до штурмової бригади «Лють» та докласти максимально зусиль для бажаної перемоги.

Набір кандидатів проводиться щоденно у Нікопольському районному управлінні поліції та відділеннях РУП у Покрові, Марганці  та смт. Томаківка.

Отримати консультацію можна за телефоном: (099) 157-49-55,  (099) 157-49-69.

Або заповнивши анкету на сайті або на сайті Національної поліції України в “Системі відбору кадрів для Національної поліції України”.

Раніше ми повідомили про те, як відбувається набір добровольців до штурмових бригад у Нікополі та області.  У ЦНАПі Нікополя можна вступити до «Гвардії Наступу».

Альона Антонова

© 2007-2022 Інформатор - Національне інтернет-видання.
При повному або частковому використанні матеріалів сайту посилання
на сайт інтернет-видання nikopol.informator.ua як джерело інформації є обов'язковим.

Нагору

Информатор в твоем телефоне!

Все новости Никополя в одном Telegram-канале. Подпишись прямо сейчас, чтобы не пропустить что-то важное!

Подписаться сейчас