ЖИТТЯ

Працюють під обстрілами і в дощ, і в сніг: хто піклується про благоустрій Нікополя

Непохитний Нікополь охайний і чистий завдяки роботі комунальних служб. Під обстрілами і в дощ, і в сніг ведуться роботи з благоустрою. Місто в надійних руках працівників комунальних служб, які з четвертої ранку вже на роботі. 

Про це повідомляє Інформатор. Наразі комунальники швидко реагують на зимові погодні несподіванки. Таку задачу ставить перед ними мер, повідомляє пресслужба міськради Нікополя.

Під час снігопаду з четвертої ранку комунальна техніка розчищає дороги від снігу та проводить протиожеледну обробку. Окремі бригади звільняли від снігу автобусні зупинки та тротуарні доріжки в парках, скверах та на алеях нашого міста. До дев’ятої години ранку цей вид роботи завершили.

Місто в надійних руках працівників комунальних служб

Місто в надійних руках працівників комунальних служб

Крім того, комунальники отримали нові завдання від міського голови Олександра Саюка. Серед них: привести до ладу ділянку на вулиці Героїв Чорнобиля, яка була занедбаною півстоліття.

На роботі з 4 ранку

На роботі з 4 ранку

Колись тут розташовувалося міське кладовище. Його закрили в 60-х роках минулого століття і старий цвинтар поступово почав заростати паростю, бур’янами т перетворився на смітник.

Велика подяка комунальникам за їхню працю!

Велика подяка комунальникам за їхню працю!

Працівники КП «Міське паркове господарство» обрізали на цій території парость та рівняли грунт для того, щоб можна було використовувати техніку. Обрізане гілля подрібнюють за допомогою спецтехніки. Про це ми писали раніше.

Отриману тріску використовують для опалення приміщень комунальних закладів, де встановлені твердопаливні котли. Також комунальники розпочали прибирати купи сміття на міському кладовищі.

Раніше ми повідомили про те, що у ЦНАПі Нікополя з’явився портативний дефібрилятор. У Нікополі розширили програму «Доступні ліки»: як їх отримати. Подробиці – тут.

Альона Антонова

© 2007-2022 Інформатор - Національне інтернет-видання.
При повному або частковому використанні матеріалів сайту посилання
на сайт інтернет-видання nikopol.informator.ua як джерело інформації є обов'язковим.

Нагору

Информатор в твоем телефоне!

Все новости Никополя в одном Telegram-канале. Подпишись прямо сейчас, чтобы не пропустить что-то важное!

Подписаться сейчас