ЖИТТЯ

“Енергоатом” гарантує додаткові премії всім атомникам-патріотам ЗАЕС

Виплати отримають ті атомники, які в складних умовах окупації зберігають вірність Україні й українському “Енергоатому” та попри тиск окупантів героїчно забезпечили роботу ЗАЕС. Нарахування та одноразова виплата додаткової грошової винагороди планується відразу після деокупації Енергодару та повного звільнення Запорізької АЕС від російських окупантів.

Рішення про виплату додаткових премій працівникам тимчасово окупованої Запорізької АЕС у розмірі 50 % посадового окладу/тарифної ставки починаючи з 1 січня 2023 року (до цього – з квітня 2022 року – 20%) ухвалено адміністрацією ДП «НАЕК «Енергоатом» спільно із первинною профспілковою організацією Компанії,. Про це повідомляє Інформатор із посиланням на Telegram-канал “Енергоатом”.

Джерелом фінансування буде резерв витрат у складі затвердженого планового фонду оплати праці та бюджету ДП «НАЕК «Енергоатом» на 2023 рік. Нагадують, що всі працівники станції, котрі не підписали контракт із фейковим АО «Эксплуатирующая организация Запорожской АЭС» або іншим підприємством “Росатома”, навіть якщо загарбники через це не допускали їх до роботи, отримають всі обіцяні Компанією виплати: заробітну плату, винагороди за підсумками 2022 року та премії до Дня енергетика.

“Вкотре закликаємо й надалі не підписувати жодних контрактів із ворогом, щоб не ставати прямими посібниками агресора та не руйнувати власне майбутнє! Україна з вами. Енергоатом з вами. Ми – разом!”, – йдеться у повідомленні.

Раніше ми повідомили про те, що на підтримку працівників Запорізької АЕС в “Енергоатомі” стартує творчий проєкт. На Запорізькому напрямку військові рф продовжують зазнавати втрат.

Альона Антонова

© 2007-2022 Інформатор - Національне інтернет-видання.
При повному або частковому використанні матеріалів сайту посилання
на сайт інтернет-видання nikopol.informator.ua як джерело інформації є обов'язковим.

Нагору

Информатор в твоем телефоне!

Все новости Никополя в одном Telegram-канале. Подпишись прямо сейчас, чтобы не пропустить что-то важное!

Подписаться сейчас