ЖИТТЯ

На підтримку працівників Запорізької АЕС в “Енергоатомі” стартує творчий проєкт

На підтримку працівників Запорізької АЕС в “Енергоатомі” стартує творчий проєкт. Взяти участь у ньому запрошують учнівську молодь, професіоналів і аматорів у сфері образотворчого мистецтва.

Про це повідомляє “Медіа Центр Енергодара”, передає Інформатор.

Задля підтримки відважного персоналу Запорізької атомної електростанції, який в умовах окупації залишається вірним Україні, адміністрація ДП «НАЕК «Енергоатом» та первинна профспілкова організація Компанії розпочинають творчий проєкт «Енергодар – це Україна».

Запрошують дітей та учнівську молодь, професіоналів і аматорів у сфері образотворчого мистецтва серед жителів міст-супутників українських АЕС популяризувати атомну енергетику в номінаціях «Живопис» та «Графіка».

Відбірковий етап проєкту триватиме до 13 лютого, а фінал відбудеться 23 лютого 2023 року. Фіналісти і переможці отримають пам’ятні подарунки від “Енергоатома”.

Докладний опис вимог до творчих робіт міститься у Положенні про проведення творчого проєкту «Енергодар – це Україна!» на підтримку працівників ВП «Запорізька АЕС».

Раніше ми повідомили про те, що в Покрові відкрили «клас безпеки». У Покрові почали роздачу 160 газових балонів та плит.

Альона Антонова

© 2007-2022 Інформатор - Національне інтернет-видання.
При повному або частковому використанні матеріалів сайту посилання
на сайт інтернет-видання nikopol.informator.ua як джерело інформації є обов'язковим.

Нагору

Информатор в твоем телефоне!

Все новости Никополя в одном Telegram-канале. Подпишись прямо сейчас, чтобы не пропустить что-то важное!

Подписаться сейчас