ЖИТТЯ

На Запорізькому напрямку військові рф продовжують зазнавати втрат

На Запорізькому напрямку російські окупаційні війська продовжують зазнавати втрат. Зокрема, протягом кількох днів тільки до міської лікарні Токмака завезено близько півсотні поранених окупантів.

Як повідомляють у Генштабі ЗСУ, переважну більшість із них, після отримання формальної допомоги, відправляють назад на передову.

Заяви про нібито успішний наступ російських військ на Запорізькому напрямку не мають нічого спільного з реальністю. За даними Генштабу ЗСУ, противник зазнає лише втрат Жодних додаткових територій російська армія так і не зайняла. Натомість госпіталь у Мелітополі переповнений пораненими. Решту везуть по сусідніх населених пунктах, які перебувають у тимчасовій окупації.

«Зокрема, тільки до міської лікарні населеного пункту Токмак Запорізької області за останні дні привезли до 50 поранених окупантів. Більшість із них, після отримання формальної допомоги, відправляють назад на передову», – йдеться в повідомленні Генштабу ЗСУ.

Раніше ми повідомили про те, що окупанти заявили, що російські паспорти отримало сто тисяч мешканців Запорізької області. Подробиці – тут.

Альона Антонова

© 2007-2022 Інформатор - Національне інтернет-видання.
При повному або частковому використанні матеріалів сайту посилання
на сайт інтернет-видання nikopol.informator.ua як джерело інформації є обов'язковим.

Нагору

Информатор в твоем телефоне!

Все новости Никополя в одном Telegram-канале. Подпишись прямо сейчас, чтобы не пропустить что-то важное!

Подписаться сейчас