ЖИТТЯ

Гвинтокрил зачепився за наш дах і почав горіти: подробиці катастрофи від виховательки дитсадочка 

В момент падіння гелікоптера вихователька Антоніна Сирітська зачиняла вікно. Каже, що бачила, як гвинтокрил зачепив дах будівлі і впав поруч з іншим будинком. Жінка описує масштаб пожежі: запалало так, ніби горіла смола.

Про це повідомляє Інформатор із посиланням на Інформатор Україна.

За словами Антоніни Сирітської, діти якраз снідали. Вона почула гул і подумала, що летить літак. Попередила дітей, щоб вони скоріше їли. Планувала спускатись з ними в підвал. Коли вихователька підійшла до вікна, вона побачила гвинт. Каже, що гелікоптер зачепив дах.

“Він не впав на нас. Він упав, коли я вже бігала, шукала дівчинку і побачилайого під будинком поруч. Він нас зачепив. Таке враження, ніби бензобак на нас кинули, і одразу загорівся садочок. Одразу загорілося полум‘я. У нас є такий двір. І в цьому дворі почала горіти – я думаю – смола. Але не металеве. І почало падати на підвіконня з вулиці”.

Жінка впала на підлогу, після цього зібрала дітей і почала спускатись вниз. Надворі побачила дорослих. На одному з батьків навіть поплавилась куртка. З будівель повилітало скло. Але сильно горіло лише одне крило дитячого садка.

Нагадаємо, 18 січня вранці біля дитячого садка в Броварах під Києвом впав гвинтокрил ДСНС. Пізніше стало відомо, що на борту перебувало 9 людей, всі загинули. Серед пасажирів – керівництво МВС: міністр Денис Монастирський, перший заступник Євгеній Єнін та держсекретар МВС Юрій Лубкович. Наразі відомо про 16 загиблих, серед них троє дітей.

Раніше ми повідомили, куди летів глава МВС Денис Монастирський на гелікоптері, що розбився у Броварах. Стали відомі можливі причини трагедії в Броварах.

Альона Антонова

© 2007-2022 Інформатор - Національне інтернет-видання.
При повному або частковому використанні матеріалів сайту посилання
на сайт інтернет-видання nikopol.informator.ua як джерело інформації є обов'язковим.

Нагору

Информатор в твоем телефоне!

Все новости Никополя в одном Telegram-канале. Подпишись прямо сейчас, чтобы не пропустить что-то важное!

Подписаться сейчас