ЖИТТЯ

Куди летів глава МВС Денис Монастирський на гелікоптері, що розбився у Броварах

В ОП повідомили, що керівництво МВС, яке перебувало на борту вертоліту, зазнавшего катастрофу у Броварах, прямувало до гарячої точки на кордонах України. Глава МВС Денис Монастирський та його заступник Єнін загинули у катастрофі на борту гелікоптера ДСНС 18 січня. 

Про це повідомив заступник керівника Офісу президента Кирило Тимошенко на брифінгу у Києві. Про це повідомляє Інформатор із посиланямм на Інформатор Україна.

Денис Монастирський та інші представники керівництва МВС, які розбилися на гелікоптері в Броварах вранці 18 січня, прямували до однієї з гарячих точок.

Тимошенко не назвав точного місця, куди прямував гелікоптер. Але мабуть, метою була Чернігівська область. А саме район кордону України з Білоруссю, де зараз відбуваються спільні навчання російських агресорів та їхніх білоруських посібників.

Як раніше стало відомо, вранці 18 січня вертоліт ДСНС Super Puma, на борту якого знаходилося керівництво МВС, зазнав аварії над Броварами, впавши поблизу дитячого садка. За словами очевидців, яких цитують телеканали, гелікоптер зробив три кола над містом, потім попрямував у бік центру, почавши різко знижуватися. Потім він ударився і спалахнув.

Серед можливих причин катастрофи називають помилку пілота. Але ця причина не єдина, що розглядатиме слідство.

Внаслідок аварії, як повідомляється, загинули 16 людей, у тому числі двоє дітей. За словами Антона Геращенка, загинули всі, хто перебував на борту вертольота. В тому числі:

Понад 22 людей госпіталізовано після катастрофи у Броварах. Серед них – 10 дітей.

Раніше ми повідомили про кількість загиблих в Броварах. У місті впав гелікоптер ДСНС, серед 18 загиблих – троє дітей.

Альона Антонова

© 2007-2022 Інформатор - Національне інтернет-видання.
При повному або частковому використанні матеріалів сайту посилання
на сайт інтернет-видання nikopol.informator.ua як джерело інформації є обов'язковим.

Нагору

Информатор в твоем телефоне!

Все новости Никополя в одном Telegram-канале. Подпишись прямо сейчас, чтобы не пропустить что-то важное!

Подписаться сейчас