ЖИТТЯ

Усі 9 людей з борту вертольота в Броварах загинули: інші загиблі – діти та дорослі з дитсадка

Сьогодні в Броварах Київської області сталася жахлива трагедія. Розбився гелікоптер ДСНС, на місці падіння виникла пожежа. Травмовано 25 людей, серед них 10 дітей. Точне число жертв трагедії наразі встановлюється. 

Про це повідомляє Інформатор з посиланням на ДСНС України.

Усі 9 людей, які перебували на борту вертольота, загинули, повідомив заступник голови ОП Тимошенко. Інші загиблі – діти та дорослі, які перебували у дитсадку. Також представник ОП додав, що борт летів у відрядження до однієї з “гарячих точок”. Про це повідомляє “Голос України”.

В ДСНС підтвердили падіння вертольоту ДСНС ЕС-225 (бортовий номер 54). На борту перебувало 9 людей: 6 осіб оперативної групи МВС, а також 3 члена екіпажу ДСНС.

Офіційна інформація ДСНС щодо надзвичайної ситуації, пов’язаної із авіаційною катастрофою на Київщині

18 січня, о 8:20, у місті Бровари Київської області внаслідок падіння вертольоту ДСНС ЕС-225 (бортовий номер 54) сталося пошкодження будівлі ДНЗ з послідуючим загоранням, скління у чотирнадцятиповерховому житловому будинку та 3 легкових автомобілів.

О 9:06 пожежу в будівлі локалізували на площі 500 м кв, а о 09:28 – ліквідували. На борту перебувало 9 людей: 6 чоловік оперативної групи МВС, включно із керівництвом Міністерства внутрішніх справ, а також 3 члена екіпажу ДСНС.

Внаслідок надзвичайної ситуації станом на 11 годину загинуло 15 людей, з них 3 дитини. Проте мер Броварів Ігорь Сапожко  повідомив про 18 загиблих. Травмовано 25 осіб (з них 15 дорослих та 10 дітей), яких госпіталізовано до лікарень (інформація уточнюється).

До ліквідації наслідків надзвичайної ситуації від ДСНС залучено 127 осіб та 30 одиниць техніки. На місці події працюють психологи ДСНС.

Раніше ми повідомили про те, що у Дніпрі під час вибуху ракети загинула ціла родина, яка переїхала з Токмака. Лікарі рятують 19-річну постраждалу внаслідок ракетної атаки у Дніпрі. Вона втратила око.

Альона Антонова

© 2007-2022 Інформатор - Національне інтернет-видання.
При повному або частковому використанні матеріалів сайту посилання
на сайт інтернет-видання nikopol.informator.ua як джерело інформації є обов'язковим.

Нагору

Информатор в твоем телефоне!

Все новости Никополя в одном Telegram-канале. Подпишись прямо сейчас, чтобы не пропустить что-то важное!

Подписаться сейчас