ЖИТТЯ

Як уберегти себе від сезонних застуд і захистити свій організм взимку

У холодну пору року дуже легко застудиться. Перепади температури, переохолодження, віруси – все це призводить до збільшення випадків ГРВІ та грипу.

Щоб уберегти себе від сезонних захворювань, допоможе дотримання простих правил, радять фахівці. Про це повідомляє Інформатор. 

Щоб уберегтися від сезонних хвороб, важливо подбати про зміцнення всього організму та імунної системи. Взимку фахівці радять вживати калорійну та поживну їжу, а щоб зміцнити імунітет – потрібно додати в раціон більше свіжих овочів та сезонних фруктів, відмовитися від алкоголю та надто солоної їжі та солодощів.

Також обов’язкові до вживання жирні сорти риби та кисломолочні продукти. Один із найдієвіших способів стримати поширення вірусних хвороб – регулярно мити руки з милом, користуватися антисептиками.

Вдома – провітрювати кімнати та робити вологе прибирання. Щоб уберегти організм від переохолодження – одягатись за погодою та не виходити на вулицю без шапки. За перших ознак застуди – залишитися вдома і звернутися до сімейного лікаря.

Раніше ми повідомили про те, що у Нікополі пожежа забрала життя маленької дівчинки: ще двоє дітей отримали травми. Подробиці – тут.

Альона Антонова

© 2007-2022 Інформатор - Національне інтернет-видання.
При повному або частковому використанні матеріалів сайту посилання
на сайт інтернет-видання nikopol.informator.ua як джерело інформації є обов'язковим.

Нагору

Информатор в твоем телефоне!

Все новости Никополя в одном Telegram-канале. Подпишись прямо сейчас, чтобы не пропустить что-то важное!

Подписаться сейчас