ЖИТТЯ

На Дніпропетровщині майже 12 тисяч родин обрали гроші замість «бебі-боксу»

Молоді батьки Дніпропетровщини отримали від держави «бебі-бокси». Загалом у 2022 роцi видали понад 4 тисячі пакунків. У коробці – все необхідне для малечі на перший час. Замість пакунка можна обрати грошову компенсацію.

Про це повідомляє пресслужба Дніпропетровської ОВА, передає Інформатор.

Стало відомо, що майже 12 тисяч родин регіону замість «бебі-боксу» обрали фінансову допомогу. Що саме входить до “пакунку малюка”, розповіли в обласній військовій адміністрації.

«У «пакунку малюка» набір речей для догляду за малюком. Це підгузки, пелюшки, постільний набір, ковдра, засоби гігієни. А ще – іграшки та декілька комплектів одягу, у тому числі на виріст. Це безкоштовна одноразова допомога від держави», – зазначила директорка департаменту соціального захисту населення Дніпропетровської ОВА Олена Кришень.

За бажанням замість боксів можна отримати грошову компенсацію. Це 6816 грн на одну дитину. Кошти можна витратити на будь-які товари і послуги. Фінансову допомогу обрали майже 12 тисяч родин області.

Пакунки малюка видають у пологовому будинку або в управліннях соціального захисту населення. Заявку можна подати онлайн – через послугу «єМалятко».

Раніше ми повідомили про те, що в перший день нового року у Нікополі народилася двійня. Мешканка Нікополя народила дівчинку в перші хвилини нового року у пологовому будинку Ужгорода. У Нікополі в новорічну ніч під звуки артобстрілів народився хлопчик. Подробиці – тут. Як називали дітей у 2022 році – тут. За рік на Дніпропетровщині народилося понад 16 тисяч немовлят.

Альона Антонова

© 2007-2022 Інформатор - Національне інтернет-видання.
При повному або частковому використанні матеріалів сайту посилання
на сайт інтернет-видання nikopol.informator.ua як джерело інформації є обов'язковим.

Нагору

Информатор в твоем телефоне!

Все новости Никополя в одном Telegram-канале. Подпишись прямо сейчас, чтобы не пропустить что-то важное!

Подписаться сейчас