ЖИТТЯ

У Нікополі пожежа забрала життя маленької дівчинки: ще двоє дітей отримали травми

8-го січня, о 18:10, до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про надзвичайну ситуацію. У квартирі багатоповерхівки на вулиці Добролюбова сталася пожежа. За повідомленням відправились місцеві вогнеборці у складі 3 чергових відділень.

Про це повідомляє Інформатор посилаючись на повідомлення пресслужби головного управління ДСНС України у Дніпропетровській області.

Займання сталося у квартирі на 5 поверсі, звідти валив густий дим. Там мешкали двоє батьків та троє дітей, які на момент прибуття пожежно-рятувальних підрозділів знаходилися на вулиці.

Дівчинка, 2019 року народження, була без свідомості. Надзвичайники провели реанімаційні заходи до прибуття екстреної медичної допомоги. На жаль, дитину врятувати не вдалося.

У Нікополі під час пожежі у квартирі загинула маленька дитина

У Нікополі під час пожежі у квартирі загинула маленька дитина

Також на пожежі отримали травми та були госпіталізовані дівчинка, 2018 року народження та хлопчик, 2021 року народження. Попередній діагноз – отруєння продуктами горіння.

Ще двоє дітей отримали травми

Ще двоє дітей отримали травми

Вогонь знищив майно у двокімнатній квартирі на загальній площі 18 кв. м. О 18:35 полум’я локалізували та о 18:53 – ліквідували. До гасіння пожежі залучили 14 рятувальників та 3 одиниці спецтехніки.

До гасіння пожежі залучили 14 рятувальників

До гасіння пожежі залучили 14 рятувальників

Раніше ми повідомили про те, що в Покрові рятувальники вивели з палаючої оселі двох людей. На Дніпропетровщині заживо згоріли 11 поросят. У Нікополі на вулиці Трубченка горіла 1-кімнатна квартира: вогонь гасили 15 рятувальників.

Альона Антонова

© 2007-2022 Інформатор - Національне інтернет-видання.
При повному або частковому використанні матеріалів сайту посилання
на сайт інтернет-видання nikopol.informator.ua як джерело інформації є обов'язковим.

Нагору

Информатор в твоем телефоне!

Все новости Никополя в одном Telegram-канале. Подпишись прямо сейчас, чтобы не пропустить что-то важное!

Подписаться сейчас