ГРОШІ

Як заспокоїтися під час стресу розповіла співачка KAZKA

Українські зірки та телеведучі розповіли про свої відчуття та емоції, які переживають через війну. Вони поділилися, як швидко прийти в норму. Психологічні поради можна використовувати у повсякденному житті. Українська співачка Олександра Заріцька (KAZKA) поділилась швидкими техніками підтримки себе та інших.

Про це повідомляє Інформатор. Проєкт «Скажи чесно, ти як?» підготовлено у межах ініціативи першої леді Олени Зеленської щодо створення Національної програми психічного здоров’я та психосоціальної підтримки. За підтримки Всесвітньої організації охорони здоров’я (ВООЗ).

Психологічні поради від KAZKA:

  • схрести долоні, зачепившись великими пальцями так, щоб вони нагадували метелика;
  • приклади долоні до грудей, по черзі ритмічно постукай себе по ключицях;
  • через внутрішні вібрації ти почуєш  звуки, ніби гучне серцебиття;
  • продовжуй цю справу, доки не відчуєш, шо дихання вирівнялося.

Дивись відеоролик, спробуй повторити техніку – це простіше, ніж здається. Використовуй її у повсякденному житті, щоб знизити рівень стресу. Розкажи друзям та близьким.

Раніше ми повідомили про те, що співачка Світлана Тарабарова поділилась технікою, яка допомагає справлятись зі стресом. Юрій Горбунов поділився технікою, яка допомагає справлятись зі стресом. Психологічні поради від Соломії Вітвіцької – тут. Від телеведучої Ольги Бутко – тут. Як чоловіку контролювати емоційний стан під час війни – тут.  Співачка ROXOLANA поділилася технікою, яка допомагає справлятися зі стресом. Трансформую біль в творчість”: як приборкати страх розповіла співачка Злата Огнєвіч.

Альона Антонова

© 2007-2022 Інформатор - Національне інтернет-видання.
При повному або частковому використанні матеріалів сайту посилання
на сайт інтернет-видання nikopol.informator.ua як джерело інформації є обов'язковим.

Нагору

Информатор в твоем телефоне!

Все новости Никополя в одном Telegram-канале. Подпишись прямо сейчас, чтобы не пропустить что-то важное!

Подписаться сейчас