ЖИТТЯ

«Скажи чесно, ти як?»: співачка Світлана Тарабарова поділилась технікою, яка допомагає справлятись зі стресом

Проєкт «Скажи чесно, ти як?» розробили за підтримки ВООЗ, це ініціатива першої леді Олени Зеленської. Вона має на меті допомогти подолати пов’язаний з війною стрес і наслідки пережитих травматичних подій, та запобігти розвитку психічних розладів.

Тож українські зірки та телеведучі розповідають про свої почуття та техніки, які допомагають їм справлятись зі стресом. Про це повідомляє Інформатор.

Основна ідея проекту – формувати культуру піклування про власне ментальне здоров’я. Показати, що говорити про своє внутрішнє –  зовсім не соромно, а навпаки – має велике значення у боротьбі зі стресом.

Про особисті хвилювання, страхи, емоції розповіла співачка Світлана Тарабарова. Артистка зізнається що коли їй важко, починає прибирати у будинку. Тож тепер дома завжди чисто. Також вона поділилась технікою, яка допомагає їй справлятись зі стресом.

«Приготуйся ходити по колу. Сфокусуйся на своїх кроках і диханні. Обери заспокійливу мантру і повторюй її вголос або подумки. Наприклад: я приїхав, я вдома, я тут, я вільний, я живий, все добре, я в безпеці», – зазначила вона.

Раніше ми повідомили про те, що Іван Дорн висловив підтримку Нікополю на благодійному концерті у Парижі. Детальніше тут.

Анна Томілова

© 2007-2022 Інформатор - Національне інтернет-видання.
При повному або частковому використанні матеріалів сайту посилання
на сайт інтернет-видання nikopol.informator.ua як джерело інформації є обов'язковим.

Нагору

Информатор в твоем телефоне!

Все новости Никополя в одном Telegram-канале. Подпишись прямо сейчас, чтобы не пропустить что-то важное!

Подписаться сейчас