ЖИТТЯ

Як чоловіку контролювати емоційний стан під час війни: порада від українського телеведучого

Українські зірки та телеведучі розповіли про свої відчуття та емоції, які переживають через війну. Вони поділилися, як швидко прийти в норму. Психологічні поради можна використовувати у повсякденному житті. Український телеведучій Вадим Карп’як поділився швидкими техніками підтримки себе та інших.

Про це повідомляє Інформатор. Проєкт «Скажи чесно, ти як?» підготовлено у межах ініціативи першої леді Олени Зеленської щодо створення Національної програми психічного здоров’я та психосоціальної підтримки. За підтримки Всесвітньої організації охорони здоров’я (ВООЗ).

Уяви, що в руках у тебе сокира. Склади долоні одна до одної. Зроби глибокий плавний вдих. Заведи руки за голову. Спробуй максимально напружити руки й тиснути долонями одна на одну. Потім із сильним, активним видихом зроби різкий рух вперед. Ніби пробуєь розрубати сокирою повітря. Повтори вправу кілька разів до відчуття полегшення.

Раніше ми повідомили про те, що співачка Світлана Тарабарова поділилась технікою, яка допомагає справлятись зі стресом. Іван Дорн висловив підтримку Нікополю на благодійному концерті у Парижі. Детальніше тут. Юрій Горбунов поділився технікою, яка допомагає справлятись зі стресом. Психологічні поради від Соломії Вітвіцької – тут. Від телеведучої Ольги Бутко – тут.

Альона Антонова

© 2007-2022 Інформатор - Національне інтернет-видання.
При повному або частковому використанні матеріалів сайту посилання
на сайт інтернет-видання nikopol.informator.ua як джерело інформації є обов'язковим.

Нагору

Информатор в твоем телефоне!

Все новости Никополя в одном Telegram-канале. Подпишись прямо сейчас, чтобы не пропустить что-то важное!

Подписаться сейчас