ЖИТТЯ

“Енергоатом” збільшить надбавки до окладів персоналу ЗАЕС

“Енергоатом” збільшує з 20% до 50% надбавки до посадових окладів персоналу ЗАЕС, який зберігає вірність Україні. Виплата нарахованих суми чинному персоналу буде здійснена у день звільнення станції від окупантів.

Про це повідомляє пресслужба НАЕК “Енергоатом”, передає Інформатор.

Українські атомники продовжують працювати в умовах окупації на ЗАЕС. Попри тортури та шантаж, до яких вдаються військові рф, персонал станції залишається вірним Україні, захищає українську ЗАЕС.

Всім працівникам ВП ЗАЕС, які зберігають вірність країні, 10 квітня 2022 року були встановлені щомісячні надбавки в розмірі 20% від посадових окладів. Наразі сума нарахованих надбавок становить уже близько 500 млн грн і зберігається на спеціальному рахунку. Виплата повних нарахованих сум буде здійснена чинному персоналу ЗАЕС одноразово у день звільнення станції від окупантів.

А з 1 січня 2023 року, працівникам тимчасово окупованої ЗАЕС, котрі відмовилися підписувати контракти з фейковим АО «Эксплуатирующая организация Запорожской АЭС», розмір цієї надбавки збільшать до 50%. Спільне рішення про це сьогодні, 7 листопада 2022 року, було підписане президентом ДП «НАЕК «Енергоатом» Петром Котіним та головою первинної профспілкової організації Енергоатома Олексієм Личом.

Раніше ми повідомили про те, що “Енергоатом” аналізує вплив можливого підриву дамби на ЗАЕС. Подробиці – тут.

Альона Антонова

Фото:  The New York Times

© 2007-2022 Інформатор - Національне інтернет-видання.
При повному або частковому використанні матеріалів сайту посилання
на сайт інтернет-видання nikopol.informator.ua як джерело інформації є обов'язковим.

Нагору

Информатор в твоем телефоне!

Все новости Никополя в одном Telegram-канале. Подпишись прямо сейчас, чтобы не пропустить что-то важное!

Подписаться сейчас