Нікополь До сайту

Український художник створив плакат із закликом зупинити ядерний тероризм окупантів на Запорізькій АЕС

Український художник закликав зупинити ядерний тероризм россії на Запорізькій АЕС. За для цього він створив плакат з закликом “Війна має кордони, радіація – ні”.

Про це Інформатору стало відомо з повідомлення сайту “Медіа Центр Енергодару”.

Реклама

Львівський художник, ілюстратор і мистецтвознавець Михайло Скоп створює плакати на тему повномасштабної війни, кривавого терору окупантів та героїчної боротьби українців проти російських військ. Свої твори митець публікує у соцмережах та збирає безліч схвальних відгуків. Деякі з його плакатів використовують учасники закордонних мітингів на підтримку України.

На своєму новому плакаті Михайло Скоп зобразив захоплену окупантами і обкладену вибухівкою Запорізьку АЕС, підписавши: “War has borders, radiation doesn’t. Stop nuclear terrorism” що в перекладі “Війна має кордони, радіація – ні. Спиніть ядерний тероризм!”. Таким чином художник закликав міжнародну спільноту до рішучих дій.

Нагадаємо, що військові рф заявили про готовність підірвати заміновану ЗАЕС. Росіяни не приховують своїх планів і вже відкрито шантажують увесь світ, заявляючи про мінування Запорізької АЕС та готовність її підірвати.

Реклама

Раніше ми повідомили про те, що персонал «Росатома» передав на станцію спеціальну програму з перепідключення ЗАЕС до Криму. А також про те, що мешканці Енергодара досі залишаються без побутового газу.

Анна Томілова

Реклама