ЖИТТЯ

Український художник створив плакат із закликом зупинити ядерний тероризм окупантів на Запорізькій АЕС

Український художник закликав зупинити ядерний тероризм россії на Запорізькій АЕС. За для цього він створив плакат з закликом “Війна має кордони, радіація – ні”.

Про це Інформатору стало відомо з повідомлення сайту “Медіа Центр Енергодару”.

Львівський художник, ілюстратор і мистецтвознавець Михайло Скоп створює плакати на тему повномасштабної війни, кривавого терору окупантів та героїчної боротьби українців проти російських військ. Свої твори митець публікує у соцмережах та збирає безліч схвальних відгуків. Деякі з його плакатів використовують учасники закордонних мітингів на підтримку України.

На своєму новому плакаті Михайло Скоп зобразив захоплену окупантами і обкладену вибухівкою Запорізьку АЕС, підписавши: “War has borders, radiation doesn’t. Stop nuclear terrorism” що в перекладі “Війна має кордони, радіація – ні. Спиніть ядерний тероризм!”. Таким чином художник закликав міжнародну спільноту до рішучих дій.

Нагадаємо, що військові рф заявили про готовність підірвати заміновану ЗАЕС. Росіяни не приховують своїх планів і вже відкрито шантажують увесь світ, заявляючи про мінування Запорізької АЕС та готовність її підірвати.

Раніше ми повідомили про те, що персонал «Росатома» передав на станцію спеціальну програму з перепідключення ЗАЕС до Криму. А також про те, що мешканці Енергодара досі залишаються без побутового газу.

Анна Томілова

© 2007-2022 Інформатор - Національне інтернет-видання.
При повному або частковому використанні матеріалів сайту посилання
на сайт інтернет-видання nikopol.informator.ua як джерело інформації є обов'язковим.

Нагору

Информатор в твоем телефоне!

Все новости Никополя в одном Telegram-канале. Подпишись прямо сейчас, чтобы не пропустить что-то важное!

Подписаться сейчас