ЖИТТЯ

На Дніпропетровщині 55-річний чоловік ошукав батька загиблого військового на 2,5 мільйони гривень

У Кам’янському районі 55-річний чоловік ошукав батька загиблого військовослужбовця. Злочинець вигадав історію, що чоловіка розшукують за скоєння тяжкого злочину, та для “вирішення” питання запропонував свої послуги. Всього він виманив у чоловіка понад  2,5 мільйони гривень. 

Про це повідомляє Інформатор посилаючись на повідомлення пресслужби поліції у Дніпропетровській області.

Правоохоронці встановили, що підозрюваний був знайомий з потерпілим. Йому було відомо, що після загибелі сина чоловік отримав від держави матеріальну допомогу. Оскільки потерпілий тривалий час перебуває у пригніченому стані, злочинець продумав схему, як ошукати знайомого.

Шахрай приїхав до чоловіка та запевнив, що той вчинив злочин і його розшукують поліцейські, а для уникнення покарання необхідно сплатити гроші. Чоловік повірив знайомому та перерахував на його банківський рахунок вказані кошти.

Наразі чоловіку повідомили про підозру у скоєнні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 5 ст. 190 (шахрайство) Кримінального кодексу України. Триває досудове розслідування.

Раніше ми повідомили про те, що мешканець Дніпропетровщини представлявся поліцейським та ошукав чотирьох людей. Також на Дніпропетровщині викрили шахрая, який ошукав людей на 2 мільйони гривень.

Анна Томілова

© 2007-2022 Інформатор - Національне інтернет-видання.
При повному або частковому використанні матеріалів сайту посилання
на сайт інтернет-видання nikopol.informator.ua як джерело інформації є обов'язковим.

Нагору

Информатор в твоем телефоне!

Все новости Никополя в одном Telegram-канале. Подпишись прямо сейчас, чтобы не пропустить что-то важное!

Подписаться сейчас