ЖИТТЯ

Мешканець Дніпропетровщини представлявся поліцейським та ошукав чотирьох людей

У Кривому Розі 43-річний чоловік представлявся поліцейським. За декілька діб він ошукав чотирьох мешканців Тернівського району міста. 

Про це повідомляє Інформатор посилаючись на повідомлення пресслужби поліції у Дніпропетровській області.

Поліцейські провели ряд слідчих дій та задокументували злочинну діяльність зловмисника. Ним виявився 43-річний раніше судимий містянин.

Як з’ясували правоохоронці, чоловік представлявся співробітником поліції та вимагав у громадян надати йому їх майно – ноутбук, побутову техніку, інструменти та інше. Підставою для цього була версія, що майно перебуває у розшуку, тому його потрібно вилучити для подальшої перевірки. Після цього, речі привласнював.

26 вересня чоловіку повідомили про підозру у скоєнні злочинів, передбачених ч. 2 ст. 190 (шахрайство) та ч. 1 ст. 353 (самовільне присвоєння владних повноважень або звання службової особи) Кримінального кодексу України. Вирішується питання про обрання йому запобіжного заходу. Слідчі заходи відбулися під процесуальним керівництвом Криворізької північної окружної прокуратури.

Раніше ми повідомили про те, що на Дніпропетровщині нетверезий водій DAF наїхав на припарковане авто та намагався дати хабаря. Також на Дніпропетровщині чоловік отримав опіки під час зварювальних робіт, бо був напідпитку. 

Анна Томілова

© 2007-2022 Інформатор - Національне інтернет-видання.
При повному або частковому використанні матеріалів сайту посилання
на сайт інтернет-видання nikopol.informator.ua як джерело інформації є обов'язковим.

Нагору

Информатор в твоем телефоне!

Все новости Никополя в одном Telegram-канале. Подпишись прямо сейчас, чтобы не пропустить что-то важное!

Подписаться сейчас