ЖИТТЯ

На Дніпропетровщині викрили шахрая, який ошукав людей на 2 мільйони гривень

У Дніпрі викрили шахрая, який привласнив понад 2 мільйони гривень. Представляючись надійним бізнес-партнером чоловік пропонував потерпілим послуги оптової торгівлі побутовими товарами.

Про це повідомляє Інформатор посилаючись на повідомлення пресслужби Національної поліції у Дніпропетровській області.

Правоохоронці встановили 42-річного мешканця Дніпра, який вигадав шахрайську оборудку. Він, представляючись «підприємцем» з багаторічним досвідом, ошукав громадян на майже 2,5 мільйонів гривень.

Злочинець повідомляв потерпілим, що займається оптовою купівлею-продажем побутової техніки. Обіцяв придбати товар за цінами, які є значно нижчими за ринкові. Він зазначав, що через своїх закордонних бізнес-партнерів зможе купити таку техніку. Однак, вже в момент передачі грошових коштів, чоловік мав на меті заволодіти ними, а зобов`язання з купівлі побутової техніки та подальшої її передачі замовнику – не виконувати. Жертвами злочинних дій шахрая стали троє місцевих жителів.

Слідчі повідомили зловмиснику про підозру за ст. 190 (шахрайство) Кримінального кодексу України. Максимальне покарання передбачене санкцією статті – до 12 років з конфіскацією майна. Триває досудове розслідування.

Раніше ми повідомили про те, що у Покрові 29-річний чоловік зухвало поцупив велосипед. Також ми повідомляли що, на Дніпропетровщині невідомі проникли до будинку, зв’язали 71-річну жінку та пограбували.

Анна Томілова

© 2007-2022 Інформатор - Національне інтернет-видання.
При повному або частковому використанні матеріалів сайту посилання
на сайт інтернет-видання nikopol.informator.ua як джерело інформації є обов'язковим.

Нагору

Информатор в твоем телефоне!

Все новости Никополя в одном Telegram-канале. Подпишись прямо сейчас, чтобы не пропустить что-то важное!

Подписаться сейчас