ЖИТТЯ

На Нікопольщині поліцейські вилучили безакцизних товарів вартістю понад мільйон гривень

У Нікопольському районі правоохоронці вилучили нелегальну продукцію на понад мільйон гривень. Всього було проведено близько тридцяти перевірок на  предмет торгівлі безакцизними товарами. Виучили цигарки, різноманітні пристрої для куріння та алкоголь. 

Про це повідомляє Інформатор посилаючись на повідомлення пресслужби поліції у Дніпропетровській області.

Поліцейські виявили та вилучили товар, продаж якого відбувався з порушенням законодавства. Всього вилучили майже 17 тисяч пачок тютюнових виробів, 3 кілограми сировини тютюну, 407 електроних пристроїв для куріння, 17 картриджів з рідиною до електронних пристроїв для куріння, понад 200 літрів алкоголю. Загальна сума вилучених товарів склала 1 мільйон 46 тисяч гривень.

Було складено 21 адміністративний протоколи за ст. 156 (порушення правил торгівлі пивом, алкогольними, слабоалкогольними напоями і тютюновими виробами), 6 протоколів ст. 164 (порушення порядку провадження господарської діяльності) та один протокол за ст.164-5 (зберігання або транспортування алкогольних напоїв чи тютюнових виробів, на яких немає марок акцизного податку встановленого зразка) Кодексу України про адміністративні правопорушення.

Раніше ми повідомили про те, що у Кривому Розі вилучили нелегальні цигарки та алкоголь на 200 тисяч гривень. Також на Дніпропетровщині у 21-річного чоловіка вилучили фасований PVP та метамфетамін.

Анна Томілова

© 2007-2022 Інформатор - Національне інтернет-видання.
При повному або частковому використанні матеріалів сайту посилання
на сайт інтернет-видання nikopol.informator.ua як джерело інформації є обов'язковим.

Нагору

Информатор в твоем телефоне!

Все новости Никополя в одном Telegram-канале. Подпишись прямо сейчас, чтобы не пропустить что-то важное!

Подписаться сейчас