ЖИТТЯ

На Дніпропетровщині у 21-річного чоловіка вилучили фасований PVP та метамфетамін

У Жовтих Водах затримали 21-річного наркозбувача. Чоловік зберігав психотропи та передавав їх за схемою «із рук в руки». Всього в нього вилучили 174 прозорі сліп-пакети та 167 полімерних ампул з речовиною.

Про це повідомляє Інформатор посилаючись на повідомлення пресслужби Національної поліції у Дніпропетровській області.

У Жовтих Водах 21-річний юнак збував наркотики. Правоохоронці провели обшук за місцем його живлення та виявили 174 прозорі сліп-пакети та 167 полімерних ампул з кристалічною речовиною. Згідно з висновком експертизи, вилучене виявилось особливо небезпечними психотропними речовинами: PVP та метамфетамін.

30 листопада чоловіку повідомили про підозру у скоєнні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 307 (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) Кримінального кодексу України. Наразі вирішується питання про обрання запобіжного заходу.

Раніше ми повідомили про те, що на Дніпропетровщині 34-річний чоловік до смерті побив знайомого. Також у Дніпропетровській області 38-річний чоловік жорстоко побив 61-річного знайомого.

Анна Томілова

© 2007-2022 Інформатор - Національне інтернет-видання.
При повному або частковому використанні матеріалів сайту посилання
на сайт інтернет-видання nikopol.informator.ua як джерело інформації є обов'язковим.

Нагору

Информатор в твоем телефоне!

Все новости Никополя в одном Telegram-канале. Подпишись прямо сейчас, чтобы не пропустить что-то важное!

Подписаться сейчас