ЖИТТЯ

Щонайменше десять жителів Енергодару загарбники тримають у катівнях

Міський голова Енергодара Дмитро Орлов розповів про терор, який чинять загарбники в окупованому місті. За його словами, в катівнях перебувають звичайні люди, працівники бюджетної сфери або енергетичної галузі. Мешканцям інкримінують якісь терористичні дії.

Про це повідомляє Telegramканал “Енергодар”, передає Інформатор.

Абсолютна більшість з вказаних категорій людей у катівнях перебуває вже кілька місяців. Декого перевезли до Мелітополя, інших – до Маріуполя, або до рф, розповідає Орлов.

«Окупанти знущаються, катують і таким чином примушують людей підтримувати проросійську позицію. Люди ж категорично проти цієї позиції. Тому відбуваються такі жахливі речі. Не нехтують і електричним струмом при катуванні, фізичним і психологічним тиском. Багато людей вже вийшли із цих катівень, вони у місті без документів. Виїхати звідти не можуть», – додав Орлов.

Раніше ми повідомили про те, що до омбудсмана України звернулись з Енергодару. Також показали фото загарбників, які віддають накази стріляти по Нікополю і прибережній зоні. Також військові знешкодили 6 дронів, які летіли на Нікополь та громади району.

Альона Антонова

© 2007-2022 Інформатор - Національне інтернет-видання.
При повному або частковому використанні матеріалів сайту посилання
на сайт інтернет-видання nikopol.informator.ua як джерело інформації є обов'язковим.

Нагору

Информатор в твоем телефоне!

Все новости Никополя в одном Telegram-канале. Подпишись прямо сейчас, чтобы не пропустить что-то важное!

Подписаться сейчас