ЖИТТЯ

На Дніпропетровщині 37-річний чоловік пограбував літню жінку

У Новомосковську затримали 37-річного грабіжника. Чоловік наблизився до 82- річної літньої жінки коли вона йшла вулицею. Нападник вихопив з її рук сумку та втік.

Про це повідомляє Інформатор посилаючись на повідомлення пресслужби поліції у Дніпропетровській області.

17 січня близько 14:00 до поліції надійшло повідомлення про пограбування. Зловмисник підійшов до літньої жінки, коли вона поверталася із магазину додому. чоловік вихопив з її рук сумку, з продуктами та грошима і втік.

Поліцейські оперативно встановили та затримали зловмисника. Ним виявився 37-річний раніше судимий місцевий житель. Його затримали в порядку ст.208 КПК України. Викрадену сумку з продуктами та грошима правоохоронці повернули потерпілій.

Чоловіку повідомили про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.4 ст. 186 (грабіж, вчинений в умовах воєнного стану) Кримінального кодексу України. Вирішується питання про обрання запобіжного заходу. Йому загрожує до 10 років позбавлення волі.

Раніше ми повідомили про те, що на Дніпропетровщині 27-річний чоловік пограбував підлітка. Також у Нікополі 39-річний чоловік вбив знайому жінку цеглиною.

Анна Томілова

© 2007-2022 Інформатор - Національне інтернет-видання.
При повному або частковому використанні матеріалів сайту посилання
на сайт інтернет-видання nikopol.informator.ua як джерело інформації є обов'язковим.

Нагору

Информатор в твоем телефоне!

Все новости Никополя в одном Telegram-канале. Подпишись прямо сейчас, чтобы не пропустить что-то важное!

Подписаться сейчас