ЖИТТЯ

У Нікополі 39-річний чоловік вбив знайому жінку цеглиною

7 січня, близько 12:00 до поліції Нікополя надійшло повідомлення. У занедбаній будівлі неподалік залізничного вокзалу знайшли жінку без ознак життя. На місце події правоохоронці оглянули тіло загиблої і виявили ймовірне знаряддя вбивства.

Про це повідомиила пресслужба районного управління поліції Нікополя, передає Інформатор.

На пошуки зловмисника був орієнтований весь особовий склад нікопольської поліції. За декілька годин нападника знайшли та затримали. Підозрюваний – раніше судимий чоловік. Два дні тому він звільнився з місць позбавлення волі.

Як з’ясувалося, 6 січня близько 15:00 між ним та жінкою виникла суперечка. Чоловік схопив цеглину та вдарив знайому по голові декілька разів. Потерпіла померла на місці.

8 січня  нападнику повідомили про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 115 (умисне вбивство) КК України. Йому обрали запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.

Максимальне покарання за такий злочин передбачає до 15 років позбавлення волі. Триває розслідування.

Раніше ми повідомили про те, що на Дніпропетровщині 44-річний чоловік під час сварки вбив дружину та пішов спати. І про те, що у Покрові на Центральній вулиці 49-річний чоловік вбив знайомого. Також на Дніпропетровщині затримали 64-річнийго чоловіка за замах на вбивство.

Альона Антонова

© 2007-2022 Інформатор - Національне інтернет-видання.
При повному або частковому використанні матеріалів сайту посилання
на сайт інтернет-видання nikopol.informator.ua як джерело інформації є обов'язковим.

Нагору

Информатор в твоем телефоне!

Все новости Никополя в одном Telegram-канале. Подпишись прямо сейчас, чтобы не пропустить что-то важное!

Подписаться сейчас