ЖИТТЯ

Ніколи не знав тепла: на Нікопольщині медики забрали 2,5 річну дитину у асоціальної матері

У серпні 2021 року жінка викликала для себе швидку. Бригаді яка прибула на допомогу немолода жінка пояснила, що почувається добре але дуже переживає за дитину яку народила її асоціальна донька. Жіночка попрохала вияснити який стан у новонародженої дитини та дала номер доньки.

Про це повідомляє Інформатор посилаючись на повідомлення медикині Валентини Марченко.

За вказаною адресою створили заявку та виїхала бригада. На стук у двері вийшов нетверезий чоловік. На запитання фельдшера, чи не народилася у них в домі дитина, відповів, що йому про це нічого не відомо, але він спробує дізнатися. Через декілька хвилин він вийшов і сказав, що дійсно, його співмешканка народила дитину, але пускати фельдшера не захотів.

Коли фельдшер почала набирати «102» чоловік дозволив їй зайти в помешкання. В домі була жінка близько 40 років. Вона показала фельдшеру новонародженого хлопчика. Сказала, що дитина народилася три дні назад, але, оскільки, у неї проблеми з паспортом, то вона ні до кого не зверталася, проте погодилася поїхати в пологовий будинок.

Декілька днів назад бригада медиків Нікопольщини виїхала на виклик до дитини 2,5 років по заявці поліції. Дитина знаходилася вдома під наглядом нетверезого чоловіка в асоціальних умовах. Чоловік сказав, що він не є батьком дитини, а хлопчик – син його співмешканки. Матері дома не було, де вона, ніхто не зміг сказати.

Дитина була не доглянута, в брудному одязі, проте виснаженою не виглядала. Було вирішено зробити соціальну госпіталізацію хлопчика в дитячу лікарню. Лікар та фельдшер зі сльозами на очах розповідали, як вони тримали на руках хлопчика підчас транспортування і як потім не могли розімкнути обійм покинутої дитини, яка, видно, ніколи не відчувала материнської ласки та тепла.

Раніше ми повідомили про те, що на Дніпропетровщині рятують 6-річного хлопчика, який отруївся наркотиками. Також на Дніпропетровщині 2-річна дитина впала у відро з окропом.

Анна Томілова

© 2007-2022 Інформатор - Національне інтернет-видання.
При повному або частковому використанні матеріалів сайту посилання
на сайт інтернет-видання nikopol.informator.ua як джерело інформації є обов'язковим.

Нагору

Информатор в твоем телефоне!

Все новости Никополя в одном Telegram-канале. Подпишись прямо сейчас, чтобы не пропустить что-то важное!

Подписаться сейчас